Diensten

Extent Accountancy biedt alle standaard accountancy diensten plús een flinke dosis persoonlijke aandacht en maatwerk voor elke ondernemer. Kies de dienstverlening die bij u past!

Jaarrekening en aangifte belastingdienst

Wij hebben jarenlange ervaring met het opstellen van jaarrekeningen voor een breed scala aan tevreden klanten. Of u nu zzp’er bent, een maatschap of v.o.f. heeft, of zich aan de top van het midden- of kleinbedrijf bevindt, uw jaarrekening is bij ons in goede handen.

Lees verder

Omzetbelasting en administratieve ondersteuning

De btw aangifte is voor veel ondernemers een steeds terugkerend hoofdpijndossier. Fiscale regels en strakke deadlines betekenen vooral voor veel zzp’ers herhaaldelijke stress en nachtwerk. Wij kunnen u de aangifte omzetbelasting uit handen nemen en u ondersteunen bij uw administratie.

Lees verder

Salarisadministratie en loonbelasting

Als u werknemers heeft, dan moet u hen natuurlijk betalen. Als werkgever moet u zich daarbij aan alle geldende wet- en regelgeving houden. Die regelgeving kan echter van jaar tot jaar wijzigen. Extent ondersteunt u hier graag bij.

Lees verder

Accountancy en advies

Extent kan alle reguliere accountancydiensten voor u uitvoeren. Daarnaast voorzien wij u ook graag van de benodigde bedrijfsadviezen, op basis van onze jarenlange ervaring. Starters, groeiers en ondernemers die hun bedrijf willen verkopen, hebben allemaal belang bij gedegen advies. U toch ook?

Lees verder

Starterspakket

Als beginnend ondernemer komt er veel op u af. Waar moet u allemaal aan denken? Hoe gaat u dat inrichten en regelen? Het starterspakket van Extent Accountancy helpt u daarbij.

Wilt u weten waar wij u bij kunnen ondersteunen?

Maak nu een afspraak