Belastingdienst: jaarrekening en aangifte

Uw jaarrekening moet voldoen aan de geldende wetten en regelgeving. Wij stellen uw jaarrekening op, op basis van de door u aangeleverde administratie. Wij lichten de jaarrekening helder en duidelijk toe en kijken daarbij ook naar uw zakelijk en persoonlijke doelen én naar de toekomst.

Wij hebben jarenlange ervaring met het opstellen van jaarrekeningen voor een breed scala aan tevreden klanten. Of u nu zzp’er bent, een maatschap of v.o.f. heeft, of zich aan de top van het midden- en kleinbedrijf bevindt, uw jaarrekening is bij ons in goede handen.

Naast het opstellen van de jaarrekening kunnen we ook de volledige belastingaangifte voor u verzorgen. De vennootschapsbelasting, de dividendbelasting of de inkomstenbelasting, u regelt alles in één keer bij Extent. Ook analyseren we aangiftes voor u, kijken we ze na en stellen we bezwaarschriften op, indien nodig of gewenst.

Belastingen zijn onderdeel van de vertaling van bruto naar netto. We zetten ons in om uw netto inkomen te vergroten. Dat kan door de belastingdruk te verlagen. Belangrijk is dat onze voorstellen voor verbetering zinvol zijn voor u en dat deze netto rendement opleveren. Daarbij kijken we niet alleen naar de korte maar ook naar de middellange termijn.