Maak kennis met Extent-Accountancy

Welkom bij Extent Accountancy, het kantoor van Gregor Westrik. Persoonlijk, met veel expertise en een allround aanpak. Gregor studeerde Bedrijfseconomie en is sinds 1998 werkzaam in de accountancy. Hij heeft veel ervaring met boekhoudprogramma’s als Exact en Twinfield en uitgebreide kennis van de specifieke situatie van mkb’ers en zzp’ers.

Gregor Westrik
Jaarrekening en aangifte belastingdienst
%
Omzetbelasting en administratieve ondersteuning
%
Salarisadministratie en loonbelasting
%
Accountancy en advies
%

“Het MKB is mijn passie: niet één dag is hetzelfde! Ik sta in mijn werk graag naast u en wil ondernemers helpen met het voorkomen van problemen en het realiseren van korte- en langetermijndoelstellingen.” 

Uw persoonlijke accountant, adviseur en financieel coach

Extent-Accountancy is een laagdrempelig, informeel, no-nonsens kantoor dat goed geautomatiseerd is. Wij hebben onze processen op orde en zijn praktisch ingesteld. Daardoor is er ook tijd om u als ondernemer proactief te ondersteunen, met onder andere adviezen en begeleiding. Wij begrijpen als geen ander dat persoonlijke en zakelijke financiën vaak samenhangen en kunnen u daarom uitstekend adviseren.

“Ik zie mijzelf als een soort ‘life-coach’. Zakelijk en privé zijn vaak verweven, je hebt naast de jaarcijfers ook te maken met pensioen, je persoonlijke situatie of bijvoorbeeld het kopen van een huis. Zelf ben ik ook ondernemer, ik maak al deze situaties ook zelf mee. Daarom kan ik meedenken en anticiperen op de werkelijkheid van mijn klanten.”

Dienstverlening die bij u past

Bent u mkb-er, zzp’er, DGA of bestuurslid? Starter of ervaren ondernemer? Wij staan naast u met raad en daad. Wij werken vooral in de regio Veenendaal / Rhenen / Ede / Arnhem.

“Een ondernemer moet zich bezig moet kunnen houden met de zaken waarin hij of zij goed is. Het is onze taak om daarbij te faciliteren en adviseren.”

Wilt u weten waar ik u bij kan ondersteunen?

Maak nu een afspraak